Verzendkosten

De verzendkosten zijn standaard € 5,90 binnen Nederland. Naar België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, en Oostenrijk zijn het € 6,90 voor maar één item (met Track & Trace) en € 8,90 voor standaard verzend (met Track & Trace). Op verzoek verzend ik ook naar andere landen. Neem daarvoor even contact op.

Items worden gewoon verzonden zonder verzekering. Als u een upgrade of aanvullende informatie wilt, stuur dan een bericht voordat u uw bestelling plaatst. Ik ben niet verantwoordelijk voor items die verloren zijn gegaan tijdens de levering door de bezorgende bedrijf (bijvoorbeeld PostNL).

Levertijd

De verwerkingstijd bedraagt 3-5 werkdagen. Voor handgemaakte “made to order” items is de verwerkingstijd gemiddeld 2 weken. Ik probeer de items zo snel mogelijk op te sturen. Neem gewoon contact met mij op als je iets snel in huis wil hebben, bijvoorbeeld als kraamcadeau.

De volgende verzendtijden zijn een schatting en kunnen niet worden geclaimd: Voor Nederland bedraagt de leveringstijd gemiddeld 1-3 werkdagen en binnen Europa 5-10 werkdagen.